Teljes körű lakásfelújítás, átalakítás és építés

Lakásának felújítását sokféleképpen megteheti. Mindegy, hogy belső felújítás, teljes lakásfelújításlakásokházak hasznos területének kihasználása, szigetelése, terasz lezárása, beépítése vagy télikert kialakítása a feladat, nekünk mindegyik egyaránt fontos.

Minden szakterületen átfogó, precíz szakemberekkel dolgozunk, munkánk során alkalmazkodunk megrendelőink igényeihez és pénztárcájához is. Továbbá igyekszünk a lehetőségekhez képest a maximumot kihozni a felújításra szánt összegből. A szép és ízléses kialakítás mellett törekszünk a praktikus megoldásokra egyaránt.

 

Családi házak felújítása, átalakítása

A családok egyik legnagyobb vágya, hogy egy gyönyörű családi házba költözhessenek és élvezhessék a kert szabadságát. Azonban ahhoz, hogy a kényelmet élvezhessük sokszor kisebb-nagyobb felújításokra van szükség. Ezt  teljeskörűen tudjuk vállalni!

 

A felújításba többek között beletartozik:

  • Tető: A tető egy különösen fontos területe a családi házaknak, hiszen ez véd minket és a házban lévő összes értéket. Amennyiben ennek a felújítását megspóroljuk később sokkal több kárt fizethetünk meg.
  • Fűtési rendszer: A fűtési rendszerek megújítása nem kis feladat, ráadásul a széles választék miatt szakértő nélkül nehéz eldönteni, hogy az adott körülményekhez melyik lehet a legköltséghatékonyabb megoldás.
  • Külső homlokzat: A szigetelés szintén kiemelten fontos terület, hiszen így tudjuk a legtöbb hőt megspórolni.
  • Nyílászárók: A nyílászárók cseréje szinte kötelező, az energetikai tanúsítvány is általában javasolja.
  • Villanyszerelés: Kicsi az esélye, hogy a korábbi tulajdonosok által kiépített villamossági hálózat pont tökéletes legyen nekünk is. Új családi ház építésekor pedig a teljes tervezés előttünk áll. Ez egy igen komplex dolog, hiszen ez határozza meg a későbbi elrendezéseket is. Érdemes mindenképp szakértők segítségével elvégezni a munkát!
  • Burkolás: A burkolás során segítünk kiválasztani a legjobb anyagot is!
  • Festés: Miután az alapszerkezet megvan és már a berendezéseken törjük a fejünket, egy generálkivitelező ilyenkor se hagyja Önt magára! Amíg Ön a bútorok beszerzésével foglalkozik mi a kiválasztott festékekkel elvégezzük a teljes festést.
  • Asztalos munkák: A bútorok beszerzése nagy feladat, ráadásul a teljes otthonunk hangulatát fogja meghatározni. Segítünk megálmodni a tökéletes bútordarabokat vagy éppen összeszereljük a megvásároltakat.

Ne feledd!

2022-ben továbbra is visszatéríti az állam a lakásod,házad, fürdőszobád felújítási költségének a felét!
Érdeklődj most, hogy még elérhető tavaszi időpontjaink egyike tied lehessen!
Segítünk a teljes lebonyolításban.
Építési vállalkozóként családi házak kivitelezésével is foglalkozunk. Vállalunk generálkivitelezést vagy akár csak szerkezet építést, ha valaki nem generálkivitelezésben szeretné építtetni a házát. Ezen kívül vállalunk festés,burkolást,vizszerelést,villanyszerelést,bontást rövid határidővel. Garanciával számlaképesen.
Anyagbeszerzésben segítünk.